Saturday, May 30, 2015

خورشت گوجه سبز


 یه خورشت خوشمزه و نوبر بهاررررر

مواد لازم

گوشت : ۵۰۰ گرم
نعناع : ۱۰۰ گرم
جعفری : ۲۵۰ گرم
سبزی خورشتی سرخ شده : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز : ۲ عدد
گوجه‌ سبز : ۳۰۰ گرم
زعفران حل شده : ۱ قاشق غذاخوری
روغن : مقداری
زردچوبه ، ادویه ؛ پودر پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) ؛ نمک و فلفل سیاه :
به مقدار لازم
آب ولرم : ۳ لیوان



(طرز تهیه )

پیاز را خرد کرده در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود
سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده دوباره تفت می دهیم بعد از اینکه گوشت را با پیاز کمی تفت دادیم همه ادویه ها به غیر از نمک و زعفران را اضافه می کنیم .
سپس آب را اضافه کرده و می گذاریم گوشت خوب بپزد .
نعناع و جعفری خرد شده را در روغن تفت می دهیم سبزی خورشتی سرخ شده را اضافه کرده تفت می دهیم
کنار می گذاریم .
گوجه سبز را هم شسته خیلی کم تفت می دهیم و کنار می گذاریم .
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده را داخل گوشت می ريزيم و بر روی حرارت ملايم می گذاريم
تا خورشت خوب جا بيفتد.
در این مرحله زعفران را هم به خورشت اضافه می کنیم .
۱۵ دقیقه قبل از اینکه خورشت را از روی حرارت برداریم گوجه ها را اضافه می کنیم
می گذاریم بپزد ولی گوجه ها له نشود در آخر نمک ؛ فلفل و در صورت تمایل ترشی خورشت را اندازه
کرده و سرو می کنیم .
امیدوارم تهیه کنید و در کنار عزیزان خود از طعم آن لذت ببرید .
طعم این خورشت بی نظیرررررررررره

( نکات )

- تا قبل از اینکه از پخت کامل گوشت مطمئن نشده اید گوجه‌ها را به خورشت اضافه نکنید چون
گوجه‌ سبز در اثر جوشیدن زیاد له می‌شود.
- این خورشت به خاطر ترش بودن گوجه به چاشنی نیاز ندارد .
- اگر گوجه‌ سبز شما خیلی ترش است یا اینکه تمایل دارید خورشت شما طعم ترش و شیرین یا ملس داشته باشد ؛
۱ یا ۲ قاشق چایخوری شکر به خورشت اضافه کنید.
- اين خورشت با مرغ یا گوشت قلقلی هم تهيه می شود.
- استفاده از زعفران و سبزی خورشتی کاملا اختیاری است .
- منظور از سبزی خورشتی ؛ ترکیب سبزی است که برای پختن قورمه سبزی از آن استفاده می کنید که
ترکیب این سبزی سلیقه ای است و می تواند شامل :
جعفری ؛ گشنیز ؛ اسفناج ؛ تره ؛ برگ چغندر؛ خیلی کم شوید و شنبلیله باشد .
- من این خورشت خوشمزهههه رو با گوجه سبزهایی که سال پیش از جنگل پشت خونمون چیدم و فریز کرده بودم
درست کردم
- من از روغن زیتون مخصوص پخت و پز استفاده کردم


نوش جان ; آزاده

No comments:

Post a Comment